Prøv at søge efter nøgleord, ordre- eller produktkode eller serienummer, f.eks. “CM442” eller “Teknisk information”
Indtast mindst 2 tegn for at starte søgningen.

Endress+Hauser styrker sit logistiknetværk

Nyt globalt logistikcenter i Irland

Publiceringsdato: 10.03.2022

Endress+Hauser i Irland

-

Det nye globale logistikcenter kommer til at ligge i samme bygning som det irske salgscenter, der blev indviet i 1979 i Kildare syd for Dublin.

Ansvar samlet på ét sted

Det nye globale logistikcenter får ansvaret for hele Endress+Hausers globale logistikkæde. Koncernens globale transportnetværk er de seneste år blevet stadig mere regionaliseret og med stadig flere speditører og fragtfirmaer.

"Det globale forsynings- og salgsnetværk har brug for en struktur, hvor man hurtigt kan træffe logistikmæssige beslutninger i det samme rum," fremhæver Thorsten Wilkening, chef for Corporate Logistics. Oliver Blum, Corporate Director Supply Chain, tilføjer: "Vores vigtigste prioritet er 100 % tilfredse kunder, og det omfatter også områder som logistik og transport."

Fokus på kundetilfredshed

Med oprettelsen af et globalt logistikcenter i Irland bringer Endress+Hauser styringen og kontrollen med logistikprocesser tilbage i virksomheden igen. Opgaven har indtil nu været varetaget af en tjenesteleverandør. Stedets første medarbejdere startede i december sidste år. Centeret blev taget i drift i marts 2022 med et team af 15 specialister.

"Vi vil med dette nye tiltag skabe større gennemsigtighed og forbedre kundetilfredsheden," fremhæver Thorsten Wilkening. Oliver Blum forventer, at ændringen vil føre til hurtigere innovationscyklusser. "Håndtering af vores eget globale logistiknetværk giver os større fleksibilitet og mulighed for at træffe bedre beslutninger. Vi kan forbedre serviceniveauet og styrke vores fokus på bæredygtighed, for eksempel ved altid at benytte den mest hensigtsmæssige speditør."

Fortsat ekspansion

Det nye center kommer til at dele bygning med det irske salgscenter i Kildare syd for Dublin. Salgscenteret, som blev oprettet i 1979, har i øjeblikket 30 medarbejdere og en kundegruppe, som primært omfatter life-science- og fødevareindustrien.

Der findes også et regionalt supportcenter på stedet, som blev oprettet i 2016, og som yder driftsmæssig og forretningsmæssig support til et stort antal salgscentre. Lokationen i Irland blev udvidet med et Human Resources Shared Services Center-team i 2020, som varetager uddannelsesaktiviteter for hele Endress+Hausers globale netværk.

Oliver Blum

“Our utmost concern is satisfying all customers, and that includes the areas of logistics and transport."

Oliver Blum, Corporate Director Supply Chain
Endress+Hauser

Downloads

    EH_2022-03-10_ireland.zip

Presseliste

Få de nyeste pressemeddelelser og nyheder direkte i din indbakke. Hold dig opdateret ved at opdateret på Endress+Hausers presseliste.

Endress+Hauser press list

Endress+Hauser regularly sends out press releases on current topics and company information to media professionals.

Select the topics you are interested in:  *
Select the industries you are interested in: *

Personal Data


Fields marked with * are required. You will receive an email with a confirmation of your subscription. The information enlisted is voluntary and your data will only be used for personalizing your newsletters and not be passed onto any third party. For statistical reasons we will perform anonymous link tracking.

Kontakt