Try searching by key words, order- or product code or serial number e.g. “CM442” or “Technical information”
Enter at least 2 characters to start the search.
Måleteknisk seminar 2024

Deltag i Måleteknisk seminar

Den 17. - 20. november i Frankrig, Schweiz og Tyskland

Vi inviterer dig til at deltage i vores Måleteknisk seminar fra den 17. -20. november 2024. Dette årlige arrangement vil tage dig med på en lærerig rejse gennem Frankrig, Schweiz og Tyskland, hvor du vil udforske måleprincipper og besøge vores innovative produktionsfaciliteter.

Benefits

  • På seminaret vil du få information om applikationer, måleprincipper, de seneste teknologier og trends direkte fra vores eksperter.

  • Skab værdifulde netværksforbindelser og del erfaringer med ligesindede fagfolk.

  • Nyd et velorganiseret program, hvor vi sørger for alle detaljer, så du kan fokusere på din faglige udvikling.

Indhold

Dette seminar kombinerer teoretisk undervisning inden for måleteknik og procesautomation med praktiske besøg på vores topmoderne produktionsanlæg.

Mød nye mennesker

Udover det faglige program vil der være lejlighed til at slappe af og have det sjovt med aktiviteter som bowling og hyggelige middage, hvor du får rig mulighed for at møde ligesindede kollegaer.

Yderligere information

Prisen for dette seminar er 8.900 kr. per person, inklusive rejse, kost, logi og dokumentation. Vær opmærksom på, at seminaret vil blive afholdt på engelsk, og tilmeldingen er bindende.

Måleteknisk seminar 2024 ©Endress+Hauser

Tag med på en rejse gennem måleteknikkens innovationer. Deltag i Måleteknisk seminar og få viden om fremtidens løsninger.