Try searching by key words, order- or product code or serial number e.g. “CM442” or “Technical information”
Enter at least 2 characters to start the search.

Certifikater og lovpligtige dokumenter

Kvalitetssikring hos Endress+Hauser

Endress+Hauser er dedikerede til at levere den højeste værdi for dig og hjælpe dig med at leve op til de lovpligtige krav i Danmark.
På denne side kan du få mere information omkring vores certifikater og downloade lovpligtige dokumenter.

ISO 9001 certificering

Med en ISO 9001 certificering af vores kvalitetsledelsessystem, vil vi gerne tydeliggøre vores engagement til konsistens, løbende forbedringer og kundetilfredshed. ISO 9001 standarden indeholder nogle specifikke krav til et kvalitetsledelsessystem, der vil forbedre vores evne til konsekvent at levere produkter og tjenester, der opfylder vores kundernes krav – såvel som myndighedernes og lovgivningsmæssige krav. Vores højeste mål er at øge vores kundetilfredshed i denne proces. Download vores ISO 9001 certifikat her.

Overensstemmelseserklæring (1935/2004)

Overensstemmelseserklæringer er information, der videregives i produktions-/handelskæden fra sælger til kunde. Den vil som udgangspunkt være tilstrækkelig minimumsinformation til at sikre, at råvarer, halvfabrikata samt færdige materialer og genstande overholder EU-krav samt evt. nationale danske krav.

Du finder den danske overensstemmelseserklæring her: Overensstemmelseserklæring.

Achilles kvalificering

Achilles identificerer, kvalificerer, validerer og overvåger leverandører, så indkøbere fra nogle af verdens største selskaber kan udvikle langvarige og gensidigt udbytterige relationer til pålidelige og kvalificerede leverandører verden over.
Endress+Hauser har fået Achilles kvalificeringen forlænget og den er dermed gældende til december 2022.

Downloads

    Achillles certifikat.pdf

    Overensstemmelseserklæring.pdf