Try searching by key words, order- or product code or serial number e.g. “CM442” or “Technical information”
Enter at least 2 characters to start the search.
Endress+Hauser Danmark fylder 50 år

En hyldest til vores rejse

Johnny Denckers historie hos Endress+Hauser

Johnny Dencker, der gik på pension i 2022, har med sine 47 år den længste anciennitet i Endress+Hausers historie og har været en uvurderlig del af vores rejse siden 1976. Johnny deler sine erindringer og oplevelser i denne særlige jubilæumsvideo.

En fortælling om værdier, innovation og dedikation

Fra at være en del af virksomheden siden 1976 har Johnny været vidne til transformationen fra manuelle ordreregistreringer til digitalisering af processer. Han mindes nostalgisk tiden med store ordrebøger og et omfattende bibliotek af dokumentation, og reflekterer over hvordan Endress+Hausers værdier som ordentlighed, venlighed og engagement altid har været kernen i Endress+Hausers kultur.

Johnny, der modtog Dronningens Fortjenstmedalje for tro tjeneste, er en levende repræsentation af Endress+Hausers stolte traditioner og dedikation til medarbejderes trivsel og anerkendelse. Hans historie er ikke kun en fejring af personlige og professionelle milepæle, men også et levende billede af virksomhedens mission: at være "People for Process Automation" i hver handling og beslutning.